neoscona
Hem   Ekonomiutbildningar   Verksamhetsutveckling   Referenser   Nyheter    
 

 

 

Transfer

Suecando har etablerat ett samarbete med Transfer. Nu är vi ute och föreläser för gymnasieungdomar om vad ekonomi egentligen är, och om ekonomins villkor. Föreläsningarna har fått mycket goda omdömen från ungdomarna. De har ett stort intresse för de ekonomiska frågorna och uppskattar att få diskutera samhällsfrågorna ur ett ekonomiskt perspektiv. Det verkar finnas ett stort behov av att få något mer än den traditionella skolbänksekonomin, och att få diskutera utifrån sina egna erfarenheter.
    
Eleverna har i utvärderingarna särskilt kommenterat engagemanget hos föreläsaren och att de gärna skulle vilja ha mer av denan typ av föreläsningar i sin skolvardag.
    
Detta ideella arbete syftar till att forma vårt gemensamma framtida kapital - ungdomarna - så att de kan ta över och förhoppningsvis förbättra den värld vi skapar åt dem.
    
Ekonomin styr våra liv och vår framtid. Det är ett ämne som borde läras ut redan i grundskolan för att ge nya generationer möjlighet att utnyttja sina förutsättningar så effektivt som möjligt och samtidigt förstå att de lever i ett globalt sammanhang, där allt de gör påverkar människor över hela planeten.

 

Kontaktuppgifter. 
 Suecando erbjuder utbildningar i hela Norden..

Kontakta Suecando

 

Distanskurs med lärare

Nu kan du både ha kakan och äta den. On-Linekursen låter dig sitta hemma och lära dig i lugn och ro, samtidigt som du har ständig tillgång till din lärare för förklaringar och hjälp om du kör fast. »

 

Nytt samarbete med PHI

PHI har utbildat ekonomer i hundra år, och fortsätter utvecklingen för framtidens arbetsmarknad »

 

Årets Transfer-talare

Kunskapsnätverket Transfer firade sitt 10-årsjubileum med att belöna några av sina uppskattade talare. Det v... »

 

Lönsamt miljöarbete

Vi lär dig räkna på miljön. Du får kunskap om hur du åstadkommer hållbar utveckling för din verksamhet. Vi hjälper dig att ta fram nyckeltal för att mäta effekterna i ekonomiska termer. »

 

Lönsamt HR-arbete

Nu har Suecando startat en ny utbildning på Påhlmans Handelsinstitut, som ska ge dig som arbetar med HR-frågor de ekonomiska argumenten du behöver för att få gehör för satsningar på det mänskliga kapitalet i din verksamhet. »

 

 
Producerad av Reaktion
med kraft från
Eyebeep Publicering